Nederlandse Kusadasi makelaar

Nederlandse Kusadasi makelaar

Kusadasi Living Nederlandse makelaardij in Kusadasi.

Wij helpen u bij het vinden van uw 2e huis in Turkije. Kusadasi Living richt zich op Kusadasi om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen bij het kopen van een huis in Kusadasi de toeristische stad aan de Egeïsche zee.

Wij als Kusadasi makelaar beschikken over een mooi portfolio van huizen in Kusadasi zoals, strand villa"s aan Long beach, appartementen in Kusadasi centrum, luxe duplex huizen aan Ladies beach en dorpswoningen in Davutlar of Guzelcamli.

Bij ons in Kusadasi kunt u terecht voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Bent u op zoek naar een nieuwbouw appartementen met uitzicht over de haven van Kusadasi, een nieuwe vakantie villa aan het strand of misschien een ouder huis in het centrum van Kusadasi. Voor het kopen van vastgoed in Kusadasi bent u gekomen bij de juiste makelaardij in Kusadasi.

Ook voor grond in Kusadasi en het bouwen van uw eigen droomhuis kunt u terecht bij uw Kusadasi makelaar. Samen met onze relaties zullen wij u van begin tot eind bijstaan bij de bouw van uw droomhuis in Kusadasi.

Kortom wilt u graag uw huis in de stad van het vogeleiland, het nationale park, de cruise haven en de twee stranden, Ladies beach en Long beach dan hebt u de makelaar gevonden om uw droom waar te maken.

Als Kusadasi makelaar bieden wij u:

- advies over financiering van een buitenlands object
- oriëntatie op vastgoedobjecten in Turkije
- bezichtiging en introductie
- overdracht van huis in Kusadasi
- aankoop begeleiding en formaliteiten in Kusadasi
- huisvesting en inrichting

Permanent hebben wij een goed gevuld bestand met vastgoed objecten in Kusadasi. Een overzicht hiervan treft u onder de volgende link:

Huizen te koop in Kusadasi