Guzelcamli

Guzelcamli

Guzelcamli ligt 23 ten zuid westen van Kusadasi, het stadje biedt een vredige atmosfeer aan de zee. Sinds het ontstaan in 700 voor Christus is het stadje continue bewoont geweest door vele beschavingen. Guzelcamli was een belangrijke conventie plaats voor de Ioniers, Panionian genaamd. Het stadje heeft haar kenmerk behouden na de Ioniers en is bestuurt door Seljoeken en Ottomanen, tot vandaag.

Guzelcamli, met mooie stranden om te zwemmen, is ook een geweldige plaats voor alle watersporten. Diverse stranden en baaien geven de bezoekers mogelijkheden te zwemmen of andere activiteiten te ondernemen. Het indrukwekkende nationale park ligt binnen de gemeente grenzen van Guzelcamli. De onbedorven schoonheden van het park trekken toeristen en bieden een onvergetelijke groen blauw panorama.

Kleine pensions en hotel in Guzelcamli bieden een mooie kans om te ontspannen. Geniet van de vrede in dit stadje om eens lekker uit te rusten.

Het nationaal park van Guzelcamli is te bereiken met minibussen, vanuit Kusadasi of het busstation van Kusadasi. De Dolmus rijdt elke 30 minuten.


Huizen Guzelcamli

Vastgoed Turkije