Davutlar

Davutlar

Davutlar, een rustig klein stadje met 6000 inwoners in de winter en 35000 in de zomer, ligt 15 kilometer van Kusadasi, op de weg naar het nationale park. Het centrum van de stad ligt wat verder van zee, maar de fijn zandige stranden die om Davutlar liggen, bieden een goede plaats om te ontspannen. Het sprankelende heldere water van de stranden trekt ook vele bezoekers naar Davutlar.

Davutlar is bedekt in tegengesteld groen van pijnbomen en olijfbomen rond de berg Samsun dat een goede accommodatie is voor zeldzame boomsoorten van 300 á 350 jaar oud. Het dorp staat bekend om de geurige groenten en fruit die groeien op het vruchtbare land. Peer, Tangerine ( Sinaasappel), tomaat en watermeloen zijn de hoofdsponsors van de agricultuur economie van het dorp. Ook trekken de warmwater bronnen en thermale baden, met haar plezierige en helende werking veel toeristen.

Davutlar is ideaal niet alleen om de levendige dagen bij de zee en de natuur, maar ook voor gastvriendelijke dagen met de lokale bevolking die het warme mediterrane klimaat reflecteren met hun warme karakters en gastvriendelijkheid. Door een rustige en vredige atmosfeer te bieden zal Davutlar nog door vele bezoekers ontdekt worden.

Davutlar ligt 15 kilometer van Kusadasi en kan elke 30 minuten bereikt worden, met de Kusadasi-Davutlar minibussen vanaf het minibus station in het centrum of het centrale busstation.


Huizen Davutlar

Davutlar luchtfoto

Vastgoed Turkije