Beleggen in vastgoed investering in Kusadasi Turkije

Beleggen in vastgoed investering in Kusadasi Turkije

Kusadasi Living heeft voor beleggers diverse mogelijkheden om te investeren in de meest rendabele vastgoedbeleggingen in Kusadasi Turkije.

Investering opties:

  • verhuurinvesteringen
  • off plan investeringen
  • spoedverkopen

Verhuurinvesteringen

Als het onroerend goed in Kusadasi op de juiste locatie ligt zijn het goede verhuurinvesteringen en zijn er mooie rendementen te behalen. De appartementen of villa's kunnen door ons worden verhuurd als vakantiehuis in Kusadasi.

Verhuur geregeld

Na de aankoop van de woning zorgen wij ervoor dat uw woning verhuurd wordt en u ontvangt netjes de winsten op uw bankrekening naar keuze. De complete verhuur wordt voor u geregeld.

  • aantrekken van huurders
  • ontvangst en sleutelbeheer
  • administratie en betalingen
  • schoonmaak en controle

Off plan investeringen

De verkoop van nieuwbouwprojecten wordt vaak voor de bouw van het vastgoedproject al gestart. De woningen zijn dan tegen een kortingsprijs aan te schaffen. Hierin liggen interessante mogelijkheden voor investeerders. Kusadasi Living kiest de juiste projecten die zelfs na de kortingsperiode en bouw nog de mogelijkheid op waardevermeerdering hebben. Ook is de locatie van belang om de investering eventueel door te zetten als verhuurinvestering of om het vastgoed tegen een mooie prijs weer snel te kunnen verkopen.

Investeren in spoedverkopen

Hebt u de financiele mogelijkheden om direct te reageren en de vrijheid om snel naar Turkije af te reizen? Dan zijn spoedverkopen een erg mooie kans om te investeren in Turkse vastgoed. Af en toe ontvangen wij spoedverkopen die tegen een mooie prijs snel opgekocht kunnen worden. Meestal hebben de eigenaren een financieel probleem en zijn ze snel geld nodig. U dient wel een keuring door te gaan voordat wij u op de lijst plaatsen.